Liceul Teologic Ortodox "Cuvioasa Parascheva"

Mănăstirea Agapia, Județul Neamț

Clasa de părinţi

Pe această pagină de site, Liceul Teologic Ortodox ”Cuvioasa Parascheva” din Mănăstirea Agapia invită pe toți părinții elevelor acestui liceu la o întâlnire în care FAMILIA, COMUNITATEA ȘI EDUCAȚIA să își înțeleagă mai atent rostul, menirea și responsabilitatea pe care fiecare trebuie să și le asume în actul nobil AL EDUCAȚIEI ADOLESCENTULUI. Veți găsi pe această pagină tot ceea ce vă interesează pentru a cunoaște devenirea spirituală, morală și culturală a copiilor dumneavoastră. Vă invităm să intrați aici des, să întrebați și să sugerați, astfel încât să aplicăm cele mai bune soluții în educația pe care o dăm adolescentelor care au optat să devină eleve în liceul nostru. Așteptăm și opinii, reflecții și feed-back din partea dumneavoastră.

STIMAȚI PĂRINȚI ȘI DRAGI ELEVI,

Dezideratul nostru educațional este acela ca LICEUL TEOLOGIC ORTODOX ”CUVIOASA PARASCHEVA” și FAMILIA să participe activ la formarrea unei personalități complexe și armonioase a copiilor dumneavostră. Ne-am propus prin urmare ca anul acesta să creștem CALITATEA IMPLICĂRII dumneavoastră în actul educațional nu numai prin semnarea unui PARTENERIAT EDUCAȚIONAL, ci și prin evaluarea ORIZONTULUI DE AȘTEPTARE pe care dumneavostră și copiii dumneavostră îl aveți în legătură cu serviciile educaționale oferite de instituția noastră. Vom pune în practică acest obiectiv prin aplicarea, evaluarea și gestionarea unui set de chestionare pe care le veți găsi ritmic pe site și despre care veți fi mereu informați prin elevele noastre. Așteptăm de asemeni orice sugestii, aprecieri și nemulțumiri în scris, la secretariatul liceului, astfel încât să găsim împreună cele mai bune soluții pentru CREȘTEREA CALITĂȚII actului educațional oferit de echipa de profesori din liceul nostru. Vă mulțumim pentru COLABORARE..CHESTIONAR NR. 1

VĂ INVITĂM ca până pe data de 12.09.2015 să descărcați, să completați și să expediați pe adresa liceului (poștal) sau pe adresa electronică cdiagapia@yahoo.fr (Responsabilul CEAC al liceului), în format electronic pdf, aceste chestionare completate cu răspunsurile dumneavostră. (PENTRU TOATE CLASELE )

OBIECTIVE

Conștientizarea de către părinţi şi eleve a rolului şi formelor implicării lor în educaţie.
Identificarea orizontului de așteptare al elevelor și al părinților acestora despre funcția şi formele educaţiei.
Identificarea gradului de cunoaştere a noilor strategii din educație și a ofertei de educație A INSTITUȚIEI ȘCOLARE de către părinți și eleve.
Identificarea grupelor de nivel și de orizont de așteptare la diferite discipline în vederea lucrului diferențiat în timpul anului școlar.

Aplicat: elevelor claselor a IX – a XII - a şi părinţilor acestora
Perioada: 01 – 10.09.2015
Interpretare în perioada: 11– 13.09.2015
Publicarea pe site a rezultatelor: 13.09.2015
Disciplina: Limba și literatura română: CHESTIONAR (AICI). INTERPRETARE (AICI). SOLUȚII (AICI)

Documente utile

 - Contract de parteneriat educaţional

 - Organizare excursii. Documente necesare: Acord de participare excursii. Declaraţie elev, Declaraţie agent economic (transport/cazare)

 - Lista cu necesarul pentru viaţa de cămin

 - Situația școlară semestrială